Ontbijt & Voorzieningen

Geniet van een heerlijk ontbijt, handig parkeren en nog veel meer!

Een heerlijk begin van de dag

Ontbijt

Dagelijks vanaf 9.00 uur serveert ons restaurant Fingerz op de begane grond een overheerlijk vers ontbijt. Liever eerder ontbijten? Bij Lino City Hotel maken wij graag een ontbijtpakketje voor je. De avond van tevoren te bestellen bij Fingerz. Ook kun je gebruik maken van de compleet ingerichte keuken om zelf je ontbijt te maken. Schijnt de zon? Geniet dan van een ontbijtmoment op het dakterras.

Alles in huis voor een prettig verblijf

Keuken

In de volledig ingerichte keuken met aansluitend dakterras kun je een kop Blommers koffie of verse thee voor jezelf zetten, maar is het ook mogelijk een maaltijd te bereiden of je eigen drankje koud te zetten. Net dat beetje extra wat ook een langdurig verblijf aangenaam maakt. De vrijheid en comfort maken dat je je onmiddellijk thuis voelt.

Geheel relaxed op stap

Parkeren

Lino is gemakkelijk bereikbaar. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in een van de twee dichtbij gelegen parkeergarages:

  • Parking Oude Stad P2 is gelegen op 5 minuten loopafstand van Lino. Kosten zijn 7,50 per dag.
  • Parking Eiermarkt 8 kost 12,35 per dag en is gelegen op 10 minuten loopafstand.

Vanaf het NS station Nijmegen loop je binnen 10 minuten naar ons hotel.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Inchecken

Inchecken is mogelijk tussen 16.00 en 21.00 uur. Check-out is tot 12.00 uur. Er is dus voldoende tijd om uitgebreid te ontbijten en rustig de dag te beginnen. En dat vinden wij belangrijk. Bij aankomst heten we je welkom bij de Fingerz foodbar op de begane grond.

Profiteer van de introductiekorting!

Lino City Hotel is de nieuwste aanwinst voor Nijmegen. Boek nu je verblijf via onze website en ontvang extra voordeel.