Onze kamers & studio’s

Ontdek de accommodaties van Lino City Hotel en boek je verblijf!

Room 1 – Irman Maior

Mijmer even weg…

Aan de achterkant van ons hotel, met uitkijk op de binnenplaats ligt deze dromerige kamer. Blauw, fris en rustig om je even te onttrekken aan de stadse drukte. De kamer is voorzien van een tweepersoons boxspring, eigen badkamer, luxe wastafel, authentieke opbergkast, bureautje en een zitgedeelte om lekker in weg te (dag)dromen.

Room 2 – Luis

Een vleugje romantiek

Typerend voor deze roze kamer is het hoge authentieke plafond en uitzicht op de patio. Achter de grote paneeldeuren bevindt zich de badkamer met ontspannende regendouche. Voor een sprankje elegantie kies je deze romantische kamer met luxe queensize boxspring, fijne werkplek en ruimte voor koffer en kleding.

Room 3 – Staff

Cozy loft gevoel

Deze studiokamer aan de voorkant van ons hotel biedt door het hoge plafond en de hoge ramen bijzonder veel lichtinval. Geheel zelfvoorzienend met eigen pantry inclusief koelkast en mogelijkheid tot koken. Need we say more. Word verliefd op onze groene kamer met prachtige schouw én zitgedeelte aan het raam met uitzicht op de Lange Hezelstraat.

Room 4 – Bebé

Zonnig comfort

Laat je verrassen door de warmte, sfeer en comfort. Deze kamer op de eerste etage is voorzien van een tweepersoons boxspring, eigen badkamer, luxe wastafel, hangruimte voor kleding, kofferruimte en bureautje. Hier okergeel en zwarte details. Geniet in het knusse zitje van een goed boek met een verse kop koffie.

Room 5 – Señor Champillion

Perfect voor rust en ruimte

In je eentje op pad? Deze eenpersoonskamer met oude, rustieke details is perfect voor als je je even terug wil trekken uit de drukte van de stad. Helemaal jouw eigen coconnetje, met uitzicht op het dakterras én een eigen werkplek. Perfect voor als je rustig wil schrijven, nog wat wil werken of een boek wil lezen. Enjoy!

Room 6 – Dioxines L

Heerlijk onthaasten

Bereik deze tweepersoons suite via de trap met authentieke detaillering. Geen straf om hier naar boven te lopen. Eenmaal op je kamer aangekomen wacht je een prachtig uitzicht op de Lange Hezelstraat. Naast een ruime kledingkast beschikt deze kamer over een zitgedeelte met twee fauteuiltjes. Heerlijk om aan te werken, te eten of een drankje te doen.